General_Practionioners

Praktiserende læger

Alt, du behøver til korrekt desinfektion af din praksis - lige fra skånsom og effektiv håndhygiejne, rengøring og desinfektion af overflader til efterbehandling af medicinske instrumenter. Vores produkter er udviklet til hyppig brug og testet i henhold til de seneste europæiske standarder. Vores service omfatter også undervisningsmaterialer og undervisning af dit personale, professionel og udførlig rådgivning om de bedste produkter og deres brug, videnskabelig evidens samt den seneste vejledning i de mest optimale hygiejniske metoder.

hands_feature
For sundhedspersonale er hænderne det første og vigtigste redskab. Når man sørger for at holde dem rene og pleje dem, kan man være sikker på, at både I og jeres patienter er i sikkerhed. Vi hjælper dig med at opnå dette med vores udvalg af håndhygiejneprodukter.
surfaces_feature
Uanset om det drejer sig om gulve og store overflader eller de mindste hjørner, der er svære at nå, skal du sikre, at alle overflader i din praksis bliver gjort grundigt rent og desinficeret. Dette for at skabe et sikkert miljø til dit arbejde og for at tage dig af dine patienter.
washing_feature
Korrekt vask og desinfektion af dine instrumenter er grundlaget for dine patienters sikkerhed. Til dette formål kan Ecolab tilbyde et bredt produktudvalg, fra forbehandling til maskinvask og desinfektion.

Tilknyttede løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen begivenheder fundet