LongTermCare550

Langvarig pleje (LTC)

Vores omfattende rengørings-, overholdelses-, sikkerheds- og driftsmæssige løsninger, kan hjælpe dig med at tage dig af dine beboeres komfort og sikkerhed og samtidig maksimere effektiviteten og minimere omkostningerne. Vi giver dig personlig service og støtte, brancheførende innovation samt totalløsninger.

Udvalgte løsninger til sundhedssektoren

Rengøring til LTC
Beboertilfredshed og driftsmæssig effektivitet er af afgørende vigtighed for din succes. Vores omfattende rengørings- og desinfektionsløsninger kombineret med uforlignelig service og undervisning fra eksperter gør Ecolab til din bedste ressource hvad angår alle rengøringsbehov i din virksomhed.
Håndpleje

Korrekt håndhygiejne kan hjælpe med at forebygge spredning af infektion og fødevarebårne patogener, så dine medarbejdere og gæster kan forblive sikre og sunde. Vores håndhygiejnesystem kombinerer effektiv kemi med teknologi og undervisning fra eksperter som en hjælp til at fremme overholdelse af reglerne.

 

TM_Laundry
Vaskeri hos kunden
Ecolab ønsker at blive partner med dig for at udvikle et program til dit lokale vaskeri med avanceret kemi og udstyr, der hjælper dig med at administrere den totale vaskeomkostning, herunder vand- og energiforbrug. Dit program for vask skal kunne levere friske og bløde resultater, der også hygiejnisk er rene, samtidigt med at du reducerer de driftsmæssige omkostninger.
Maskinopvask

Ecolab drager fordel af førende innovation til udvikling af produktløsninger til din unikke drift med en holistisk holdning til driften. Derved kan vi hjælpe dig med at opnå de rene resultater, kunderne forventer, og samtidig spare vand og energi og i sidste ende omkostninger.

A long term care aid assisting an elderly woman.
Ecolabs brochure om langvarig pleje

Vores programmer er specifikt udviklet til langtidspleje. Vores produkter hjælper med at forbedre sundheden og sikkerheden for dine beboere og hjælper samtidig med at maksimere driftsmæssig effektivitet.

 

CarpetCare1
Gulvtæppepleje
hallwaytolobby
Gulvpleje
Liquidwarewashingfinal
Manuel opvask

 

ElderlyWomanwithDaughter
Bekæmpelse af skadedyr i langtidspleje
vandforvaltning
Vandforvaltning
Dishmachinelease3
Opvaskemaskiner