Ecolab Long Term Care Holding Hands

Langvarig pleje

Ecolab er en betroet partner inden for almen hygiejne og infektionsforebyggelse, der hjælper langvarig pleje og seniorbofællesskaber med at forbedre arbejdsstyrkens smidighed, og med at opbygge optimal drift, fremme trivsel og inspirere til tryghed blandt beboere, familier og medarbejdere med rene, sunde rum.
Ecolab Long Term Care brochure 2021
Læs mere om, hvordan Ecolab kan hjælpe dig med at blive det foretrukne sted for beboere og medarbejdere, og samtidig hjælpe dig med at styre potentialet i top- og bundlinjen.

Fremhævede langvarige plejeløsninger

Rengøring til LTC
Beboertilfredshed og driftsmæssig effektivitet er af afgørende vigtighed for din succes. Vores omfattende rengørings- og desinfektionsløsninger kombineret med uforlignelig service og undervisning fra eksperter gør Ecolab til din bedste ressource hvad angår alle rengøringsbehov i din virksomhed.
Håndpleje

Korrekt håndhygiejne kan hjælpe med at forebygge spredning af infektion og fødevarebårne patogener, så dine medarbejdere og gæster kan forblive sikre og sunde. Vores håndhygiejnesystem kombinerer effektiv kemi med teknologi og undervisning fra eksperter som en hjælp til at fremme overholdelse af reglerne.

 

TM_Laundry
Vaskeri hos kunden
Ecolab ønsker at blive partner med dig for at udvikle et program til dit lokale vaskeri med avanceret kemi og udstyr, der hjælper dig med at administrere den totale vaskeomkostning, herunder vand- og energiforbrug. Dit program for vask skal kunne levere friske og bløde resultater, der også hygiejnisk er rene, samtidigt med at du reducerer de driftsmæssige omkostninger.
Maskinopvask

Ecolab drager fordel af førende innovation til udvikling af produktløsninger til din unikke drift med en holistisk holdning til driften. Derved kan vi hjælpe dig med at opnå de rene resultater, kunderne forventer, og samtidig spare vand og energi og i sidste ende omkostninger.

CarpetCare1
Gulvtæppepleje
hallwaytolobby
Gulvpleje
Liquidwarewashingfinal
Manuel opvask

 

ElderlyWomanwithDaughter
Bekæmpelse af skadedyr i langtidspleje
vandforvaltning
Vandforvaltning
Dishmachinelease3
Opvaskemaskiner

Forespørgsel på information om langtidspleje

Indsend denne formular og bliv kontaktet med yderligere information omkring Ecolabs løsninger til langvarig pleje

* felt, der skal udfyldes

Ved at markere "Ja tak, send mig e-mails" accepterer du, at Ecolab må kontakte dig via e-mail og sende salgsfremmende materiale, tilbud, opdateringer og anden information. Hvis du ønsker at fortsætte som kunde uden at modtage salgsfremmende materiale, kan du indsende dine oplysninger uden at klikke på dette felt.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

Besøg vores abonnementscenter for at afmelde dig eller at udforske andre muligheder for at få information om produkter og tjenester.