Ecolab Long Term Care Holding Hands

Partnerskab for at beskytte plejecentre​

Vi hjælper plejecentre med at levere rene, sunde omgivelser, der fremmer velvære og indgyder tillid.

Som en betroet partner inden for rengøring, desinfektion og infektionsforebyggelse hjælper Ecolab plejecentre og ældrecentre med at levere et øget niveau af renlighed og avancerede hygiejneprotokoller i og på tværs af centrene. ​​​​​​​Med en forpligtelse til at forbedre sikkerheden, beboertilfredsheden og fremme overholdelse af lovgivningen arbejder vi bag kulisserne, på frontlinjen og i partnerskab med kunder for at optimere og forbedre hygiejneresultater og -praksis.

Ecolab Science Certified™ Program for ældrecentre

Regn med Scientific Clean™

Ecolab Science Certified table tent on a dining table in a long term care facility

Ecolab Science Certified™ er et omfattende, videnskabsbaseret folkesundheds- og fødevaresikkerhedsprogram, designet med operationel effektivitet i tankerne, for at hjælpe med at levere et højere niveau af renlighed. Programmet kombinerer brancheførende hospitalsdesinfektionsmidler, detaljeret træning og procedurer, samt periodisk revision.

Sammen kan vi fremme renere, sikrere praksisser og skabe tillid til dine medarbejdere og beboere.

Fremhævede programmer til langvarig pleje

On-Demand digital træning

Fjern udfordringer med arbejdskraft med On-Demand digital træning

On-Demand digital træning fra Ecolab er en forenklet, fleksibel tilgang til uddannelse, der hjælper vores kunder med at løse vigtige udfordringer i forhold til arbejdskraft.

Ecolab Expert examining a dishmachine in the Ecolab rental program

Ecolab program for udlejning af opvaskemaskiner

Vores program for udlejning af opvaskemaskiner sikrer dig ​​​omkostningsbesparelser og personlig service til overholdelse af reglerne indenfor sundhed og sikkerhed, samt innovativ teknologi og 24/7-understøttelse for at hjælpe dig med at reducere dine samlede driftsomkostninger.

washing hands in small kitchen sink

Betydningen af håndhygiejne ved langvarig pleje

Overholdelse af håndhygiejne anses for at være den mest omkostningseffektive foranstaltning til at forhindre hospitalsrelaterede infektioner ifølge National Library of Medicine. Bliv partner med Ecolab for at fremme overholdelse af reglerne og levere et højere niveau af renlighed på tværs af jeres centre.

Fremhævede langvarige plejeløsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen løsninger fundet