Forarbejdning af føde- og drikkevarer

Vi leverer uforlignelig ekspertise og omfattende løsninger, som forbedrer fødevaresikkerheden og produktkvaliteten, øger bæredygtigheden og styrker den operationelle effektivitet i den globale føde- og drikkevareindustri.

Ecolabs kundetilpassede ​​​​​​​løsninger til føde- og drikkevarebranchen
Med Ecolab som partner er hver del af din drift beskyttet og optimeret. Fra lovmæssige betingelser og forbrugerkrav til mikrobielle og patogene risici tilbyder Ecolab skræddersyede løsninger på dine største bekymringer for at garantere sikre føde- og drikkevarer af højeste kvalitet. Lær mere om de føde- og drikkevaremarkeder, vi servicerer, og vores omfattende føde- og drikkevareløsninger.
Forbedring af fødevaresikkerhed og -kvalitet

For at understøtte vores kunders forpligtelse til fødevaresikkerhed leverer vi produkter, ydelser og ekspertise til at eliminere fødevarebårne patogener, forbedre fødevarekvaliteten og sikre fødevarer i forarbejdningsprocessen.

Vi tilbyder:

  • Omfattende support til fødevaresikkerhed og skræddersyede løsninger.
  • Ekspertise inden for videnskabelig og teknisk fødevaresikkerhed på tværs af hele forsyningskæden.
  • Hele anlægsløsninger og support lige fra forebyggelsesplanlægning og rengørings- og desinfektionsprogrammer til udvidet træning, kurser, analyser og rapportering.
iStock-586349520_water bottles conveyor_RawPhotograph_080717.jpg
Driver føde- og drikkevarebranchen frem med innovative løsninger

Ecolab kombinerer førende kemi- og ingenørekspertise med digitale teknologier til at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste føde- og drikkevareresultater. Vi kigger på tværs af miljømæssige, økonomiske og sociale behov i føde- og drikkevareindustrien for at forbedre og skabe nye føde- og drikkevareløsninger. Fra innovationer inden for Clean in Place-processer til fremskridt inden for membranfiltrering — vi driver industrien frem.

Lær mere om vigtige innovationer fra Ecolab.

Kunders succeshistorier

Fødevare- og drikkevareløsninger