AdvaCareBrochure

Vaskeri i sundhedsvæsenet

Ecolabs Textile Care eksperter skaber og leverer værdi gennem den virksomme kombination af personlig service, kemi, udstyr, oplysninger og procesekspertise til opnåelse af de lavest muligt samlede omkostninger. Ved at trække på Ecolabs brede viden om og erfaring med sundhedsvæsenet kan vi tilbyde løsninger, der hjælper sundhedsvæsenets leverandører med at sikre patientsikkerhed.

Vaskeprogrammer og produkter

P40 EU
Performance40

Fremragende vaskeresultater og desinficering ved 40 °C? Ja, med Performance40 er det muligt. Processer ved lave temperaturer er blide ved fibre og farver og garanterer en længere levetid for tekstilerne, et minimeret vand- og energiforbrug, fjernelse af ubehagelige lugtgener og en høj grad af hvidhed. Det er en fuldt ud fosfatfri løsning, som også er Svanemærket. 

Nurse with towels
Performance60
Ecolab definerer standarden for bæredygtighed når det gælder kvalitet, energieffektivitet, vand, energi og besparelser på driftsomkostninger og certificeret desinfektion. Enestående vaskeresultater og forbedret produktivitet med en kombination af Ecolabs emulsion-teknologi og afblegnings- og desinficeringsproduktet Ozonit Performance. Fremragende renseegenskaber og fjerning af snavs ved 60 °C!

Turbocleansafe
Turbo ren & sikker

Mild desinfektion af tekstiler ved kun 30 °C! Den fjerner ubehagelige lugtgener effektivt på grund af kombinationen af et mildt flydende vaskemiddel, som indeholder frisk duft af parfume og et mildt desinfektions- og blegemiddel. Sikrer det højeste niveau af hygiejne og renhed for plejehjem og institutioner for langtidspleje. 

PROTEX360°

Programmet til beskyttelse af vasketøj, der leverer integrerede løsninger, som sikrer en effektiv vaskeridrift og genåbning efter COVID-19-pandemien og efter.

Vand- og energibesparende løsninger
Til vaskerier i sundhedsvæsenet

No related equipment pages were found.