AdvaCareBrochure

Vaskeri i sundhedsvæsenet

Ecolabs Textile Care eksperter skaber og leverer værdi gennem den virksomme kombination af personlig service, kemi, udstyr, oplysninger og procesekspertise til opnåelse af de lavest muligt samlede omkostninger. Ved at trække på Ecolabs brede viden om og erfaring med sundhedsvæsenet kan vi tilbyde løsninger, der hjælper sundhedsvæsenets leverandører med at sikre patientsikkerhed.

Vaskeprogrammer og produkter

P40 EU
Performance40

Fremragende vaskeresultater og desinficering ved 40 °C? Ja, med Performance40 er det muligt. Processer ved lave temperaturer er blide ved fibre og farver og garanterer en længere levetid for tekstilerne, et minimeret vand- og energiforbrug, fjernelse af ubehagelige lugtgener og en høj grad af hvidhed. Det er en fuldt ud fosfatfri løsning, som også er Svanemærket. 

Nurse with towels
Performance60
Ecolab definerer standarden for bæredygtighed når det gælder kvalitet, energieffektivitet, vand, energi og besparelser på driftsomkostninger og certificeret desinfektion. Enestående vaskeresultater og forbedret produktivitet med en kombination af Ecolabs emulsion-teknologi og afblegnings- og desinficeringsproduktet Ozonit Performance. Fremragende renseegenskaber og fjerning af snavs ved 60 °C!

Turbocleansafe
Turbo ren & sikker

Mild desinfektion af tekstiler ved kun 30 °C! Den fjerner ubehagelige lugtgener effektivt på grund af kombinationen af et mildt flydende vaskemiddel, som indeholder frisk duft af parfume og et mildt desinfektions- og blegemiddel. Sikrer det højeste niveau af hygiejne og renhed for plejehjem og institutioner for langtidspleje. 

PROTEX360°

Programmet til beskyttelse af vasketøj, der leverer integrerede løsninger, som sikrer en effektiv vaskeridrift og genåbning efter COVID-19-pandemien og efter.

Den rette partner til vaskesløsninger i sundhedsvæsenet

Jeres kunder i sundhedsvæsenet ønsker at gøre alt, hvad de kan for at beskytte deres patienter. Forhindring af hospitalserhvervede infektioner har afgørende betydning for succes for alle organisationer i sundhedsvæsnet. Med så mange patogenkilder inden for sundhedsvæsenets rammer kan man kun beskytte patienterne, når man tager hånd om enhver form for overførsel.

Personlig service og specialiseret kundetjeneste

  • Dedikeret service på stedet, leveret af branchens største medarbejderskare af sundhedseksperter.
  • Vi har styrken - i form af videnskabsfolk, ingeniører og brancheeksperter med dyb teknisk viden, erfaring og laboratorieanalyser - til at løse selv jeres sværeste udfordringer.
  • Fra optimering af vand og energi til løsninger til korrekt håndtering af spildevand: Vi kan hjælpe jer med at genopfinde jeres proces for styring af ressourcer, så I kan udrette mere med mindre.

Revolutionerende rengørings- og desinfektionsløsninger

 Effektive og bæredygtige produkter, der gør rigtigt rent første gang. Vi leverer de bedste kvalitetsresultater angående rent sengetøj i sundhedsvæsenet, der er tilgængelige på nuværende tidspunkt.

Indgående ekspertise i tunnelvaskemaskiner

Ved at trække på Ecolabs brede viden om og erfaring med sundhedsvæsenet i udvikling af mere intelligente vaskeløsninger hjælper vi vores kunder med at håndtere flere tunneller end nogen andre i branchen. Vores unikke diagnostik-værktøjskasse gør det muligt for vores grundigt uddannede ‘tunneldoktorer’ at udføre detaljeret diagnostik, så der kan findes hurtige og nøjagtige løsninger. Vi servicerer flere tunneller end nogen andre og hjælper jer med at få det bedste ud af jeres.

Nøjagtig og pålidelig dosering

Vores innovative dispensere sparer tid og penge ved at levere selv små doser med nøjagtighed. Vi leverer forbedret pålidelighed i doseringen ved at sørge for en overvåget gennemstrømning til bevis for, at kemien kommer hen til vaskemaskinen. Det betyder, at I kan regne med os, når det drejer sig om løsninger, der nemt kan indpasses i jeres eksisterende systemer og derefter give enestående resultater.

Med Ecolab som jeres partner er I sikret et rent anlæg og rene medarbejdere

Når alt det, der kommer i kontakt med jeres netop vaskede linned, er blevet grundigt rengjort og desinficeret, forbliver jeres linned også sådan. Ecolab har en lang række produkter, der kan rengøre og desinficere jeres anlæg og forhindre krydsinfektion af rent linned. Vi tilbyder rengøringsmidler til vask af vogne og gulve, kimdræbende vådservietter, overfladebehandling, håndhygiejne til medarbejdere og meget mere.

Når I danner partnerskab med Ecolab, kan I fortælle jeres kunder i sundhedsvæsenet, at I desinficerer hele jeres anlæg for at hjælpe dem med at reducere risikoen for hospitalserhvervede infektioner og for at give dem sikkerhed for, at de gør alt i deres magt for at beskytte deres patienter.

Vi ved, at det er jeres højeste prioritet at tage jer af jeres kunder, og derfor er det også vores højeste prioritet. Bed jeres Ecolab-repræsentant om flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe vækst i jeres salg til kunder i sundhedsvæsenet.

Vand- og energibesparende løsninger
Til vaskerier i sundhedsvæsenet

No related equipment pages were found.