cheese processing

Forarbejdning af ost og valle

Innovative løsninger til forbedringer af rengøring, desinfektion og fødevarekvalitet

Opdag de skræddersyede løsninger til osteforarbejdsningsanlæg, som booster operationel effektivitet og reducerer nedetid i bearbejdningen, så I får en forbedret produktivitet. Ecolab optimerer hvert aspekt af oste- og valleproduktion med innovative løsninger, der sikrer fødevaresikkerhed og fødevarekvalitet, mens den forbedrer bæredygtighed for mejeriindustrien.

Partnerskaber, der producerer sikker mad og drikkevarer

Vores fælles mål er at producere sikre drikkevarer af høj kvalitet, fremstillet så effektivt og så ansvarligt som muligt, samt med så stort et overskud som muligt. Find ud af mere om, hvad et Ecolab partnerskab kan betyde for dig.

dairy processing plant illustration

Clean in Place (CIP) til forarbejdning af ost og valle:

Clean In Place Solutions

CIP-løsninger

Optimerer din CIP proces, der hjælper med at reducere vand og energiforbrug når du bruger vores CIP rengøringsmidler og tekniske systemer. Vi kan finde løsninger, der fungerer. Få mere viden om, hvordan vi kan skræddersy et system, der passer til dine specifikke krav og leverer driftsmæssige besparelser og ensartede resultater.

_

Men Analyzing CIP Information

3DT TIL CIP

3D TRASAR™ Technology til CIP er et diagnostisk værktøj til at verificere nøgleparametre til hver clean-in-place (CIP) vask og overvågenhed i hver CIP-vask, der afviger fra specifikationen. Få viden om vores 3DT CIP, der kan hjælpe dig med at forbedre fødevaresikkerhed, kvalitet og konsistensen på tværs af dine CIP operationer.

Membraner:

Two Experts Inspecting Dairy Membranes

Løsninger til oste- og mejerimembraner

Få et partnerskab med Ecolab for at hjælpe dig med at forlænge levetiden for membraner og optimere operationerne i mejeriindustrien. Ecolab har industriens største globale team af membraneksperter, som er uovertrufne i både antal og mængden af erfaring. Vores fortsatte fokus og investeringer hjælper kunderne på forkant af teknologiudviklingen med membraner med en stigende vigtig og kompleks rolle i forarbejdning af ost og mælkeprodukter.
Dairy Membrane Solutions

Ultrasil™ Membrane Care-program

Vores Ultrasil™ Membrane Care-program kombinere alkalisk, syre og patentanmeldte enzym-rensere for at hjælpe oste- og mejerifabrikanter med at forbedre deres operationer og fødevarekvalitet. Få mere viden om kemien bag vores rengøringsmidler til membraner, og hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre membraners ydeevne, forlænge levetiden for membraner og øge oste- og valleproduktionen.

Vores innovationer til forarbejdning af ost

Clean Out of Place Products and Systems

Synergex™ EPA-registreret steriliserings- og desinfektionsmiddel

Det amerikansk EPA-registrerede Synergex™ er et sterilisering- og desinfektionsmiddel, baseret på blandet polyakrylsyre, som hjælper føde- og drikkevarefabrikanter til at sikre fødevaresikkerhed og -kvalitet samt at forbedre sikkerhed på arbejdspladsen.

AccuPro™Chlorine Dioxide Program

AccuPro™ klordioxid-udstyr

Med strengere lovmæssige krav end nogensinde før, med stigende produktionskrav samt større fokus på at maksimere kvalitet, samtidigt med at omkostningerne optimeres, leder fabrikschefer efter måder, hvorpå man kan forøge systemers ydeevne og produktionens driftsikkerhed. Nalco Water forstår de operationelle udfordringer, som du står overfor, og har designet deres nyeste AccuPro™ klordioxid-program for at levere tre kerneværdier - sikkerhed, pålidelighed og bæredygtighed.

Succeshistorier om forarbejdning af ost

Find ud af, hvordan vi løste udfordringer for vores kunder inden for føde- og drikkevarer.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen relaterede succeshistorier.

Vores løsninger til forarbejdning af ost

Find ud af, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.