1. Hjem
  2. Om os
  3. Industrier vi betjener
  4. Forarbejdning af føde- og drikkevarer
  5. Osteproduktion
cheese processing

Osteproduktion

Hygiejne- og vandresultater

Opdag de specialudviklede løsninger til ostemejereier, som booster driftsmæssig effektivitet og reducerer nedetid i bearbejdningen, så I får forbedret produktivitet. Kun Ecolab optimerer hvert aspekt af produktionen med innovative løsninger, der beskytter fødevaresikkerhed og fødevarekvalitet, samtidigt med at de forbedrer bæredygtighed i mejeribranchen.

Kontakt os

Har du brug for hjælp?

Nej tak

Headphone Icon Ring Ring til kundeservice

RING TIL OS

Ecolab ApS 
Høffdingsvej 36
2500 Valby
Danmark

Ecolab ApS Kundeservice 
Tlf.: +45 43 31 04 76 |  Reception: +45 36 15 85 85

Letter Icon E-mail Bed om information
Fortæl os om dig selv
Hvor er du placeret?
Hvordan kan vi nå dig?
Hvad kan vi hjælpe med.

Bekymringer vedrørende datasikkerhed? Se vores Privatlivspolitik​​​​​​​.

 

Partnerskab for at producere
Sikre føde- og drikkevarer

Vores fælles mål er at producere sikre drikkevarer af høj kvalitet, fremstillet så effektivt og så ansvarligt som muligt, samt med så stort et overskud som muligt. Find ud af mere om, hvad et Ecolab partnerskab kan betyde for dig.

Dairy Plant
Two Experts Inspecting Dairy Membranes
Membranløsninger
Som virksomheden der opfandt Cleaning-In-Place (CIP)-teknologien for over 50 år siden, har vores erfarne medarbejdere den viden, teknologi- og brancheekspertise der skal til for at kunne levere systemer, der er udformet til at reducere de samlede driftsomkostninger og forbedre fødevaresikkerhedsprogrammer.
Clean In Place Solutions
CIP (Cleaning in Place)-løsninger
Optimér din CIP-proces for at bidrage til at reducere vand- og energiforbrug ved hjælp af vores udbud af CIP-produkter og tekniske systemer. Vi kan finde løsninger, der fungerer. Vi kan skræddersy et system, der passer til dine specifikke krav og leverer driftsmæssige besparelser og ensartede resultater.
AccuPro™Chlorine Dioxide Program
AccuPro™ klordioxid
generationsudstyr
Med strengere lovmæssige krav end nogensinde før, med stigende produktionskrav samt større fokus på at maksimere kvalitet, samtidigt med at omkostningerne optimeres, leder fabrikschefer efter måder, hvorpå man kan forøge systemers ydeevne og produktionens driftsikkerhed. Nalco Water forstår de driftsmæssige udfordringer, I står overfor, og har udviklet deres nye AccuPro klordioxid-program for at kunne levere tre kerneværdier: sikkerhed, pålidelighed og bæredygtighed.
Clean Out of Place Products and Systems
Synergex™ steriliserings- og desinfektionsmiddel
Inspexx 210 er et desinfektionsmiddel baseret på peroxysyre. Den hjælper føde- og drikkevareproducenter med bedre at sørge for fødevaresikkerhed og -kvalitet og med at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen.

Succeshistorier om forarbejdning af ost

Find ud af, hvordan vi løste udfordringer for vores kunder inden for føde- og drikkevarer.

Our search returned no results.

Vores løsninger til forarbejdning af ost

Find ud af, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer.

Our search returned no results.

ecolab undervisning
Omfattende træningsløsninger om fødevaresikkerhed, der er udviklet til at hjælpe med at beskytte jeres kunder, jeres renomme og jeres bundlinje. Fra e-learning og klasseundervisning til specialiseret on-site support – jeres virksomhed vil drage fordel af vores ekspertise i verdensklasse.