Healthcarereceptionarea550x310

Healthcare

Ecolab Healthcare tilbyder institutioner inden for sundhedsvæsenet en omfattende række langsigtede løsninger til forebyggelse af infektioner. Målet er at skabe et renere, sikrere og sundere miljø. Fra akutafdelinger til beredskab til fabrikanter af originalt udstyr til sundhedsvæsenet er vi engageret i at levere innovative løsninger, der løser dine forretningsproblemer – hvor det gør en forskel.

Renere. Sikrere. Sundere.

Hospitaler

Støtte og vejledning: Hospitaler skal vinde den lange kamp mod hopitalserhvervede infektioner. Dette inkluderer data, der kan handles på, og forudsigende analyser, vi sammen kan bruge i programmer, der hjælper med at frembringe målbare forbedringer.

LongTermCare550
Langvarig pleje

Komfort og sikkerhed skal maksimeres for de indlagte med en omfattende række løsninger inden for rengøring, overholdelse af bestemmelser, driftsløsninger og personligt tilpasset støtte.

Hybrid OR photo with general Ecolab OEM Products
Fabrikanter af originalt udstyr til sundhedsvæsenet

Brugerdefinerede løsninger og tjenester, der hjælper med at optimere dit brand og hjælper med at udvide din portefølje med strategier, der bidrager til sikre, rene og beskyttede miljøer i sundhedsvæsenet.

Lær mere om vores Healthcare løsninger

Our search returned no results.