Healthcarereceptionarea550x310

Healthcare

Ecolab Healthcare tilbyder institutioner inden for sundhedsvæsenet en omfattende række langsigtede løsninger til forebyggelse af infektioner. Målet er at skabe et renere, sikrere og sundere miljø. Vi bestræber os på at levere innovative løsninger, der løser jeres forretningsmæssige udfordringer de steder, hvor det betyder noget, lige fra akut pleje til akut lægehjælp, kirurgiske ambulatorier til fabrikanter af udstyr.

Renere. Sikrere. Sundere.

Hospitaler

Støtte og vejledning: Hospitaler skal vinde den lange kamp mod hopitalserhvervede infektioner. Dette inkluderer data, der kan handles på, og forudsigende analyser, vi sammen kan bruge i programmer, der hjælper med at frembringe målbare forbedringer.

LongTermCare550

Langvarig pleje

Komfort og sikkerhed skal maksimeres for de indlagte med en omfattende række løsninger inden for rengøring, overholdelse af bestemmelser, driftsløsninger og personligt tilpasset støtte.

doctor and nurse view information on a tablet in operating room

Kirurgiske ambulatorier

En komplet serie af løsninger til kontrol af infektion udviklet med særligt henblik på at hæve plejeniveauet i kirurgiske ambulatorier.

Hybrid OR photo with general Ecolab OEM Products

Fabrikanter af originalt udstyr til sundhedsvæsenet

Brugerdefinerede løsninger og tjenester, der hjælper med at optimere dit brand og hjælper med at udvide din portefølje med strategier, der bidrager til sikre, rene og beskyttede miljøer i sundhedsvæsenet.

Lær mere om vores Healthcare løsninger

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.