1. Hjem
  2. Om os
  3. Industrier vi betjener
  4. Forarbejdning af føde- og drikkevarer
  5. Forarbejdning af fødevarer
Forarbejdning af fødevarer

Forarbejdning af fødevarer

Hygiejne- og vandresultater

Beskyt jeres varemærke og forøg fødevaresikkerhed og -kvalitet med Ecolabs innovative løsninger til fødevareproducenter. Udnyt specialiserede løsninger til fødevarebranchen, der reducerer risici ved forarbejdning af fødevarer, optimerer driftsmæssig effektivitet og reducerer påvirkningen af miljøet. Find ud af, hvordan I kan opnå jeres mål for fødevaresikkerhed med kontamineringsforebyggelse, overvågning samt understøttende foranstaltninger i krisesituationer.

Operationel
effektivitet

FØDEVARESIKKERHED

Partnerskab for at producere
Sikker mad

Vores fælles mål er at producere sikker mad af høj kvalitet, som er produceret så effektivt, ansvarligt og rentabelt som muligt. Find ud af mere om, hvad et Ecolab partnerskab kan betyde for dig.

Løsninger til friske råvarer
Ecolab antimikrobielle midler til vaskevand fremmer fødevarekvalitet og reduktion af patogener. Tsunami 100 er et EPA-registreret antimikrobielt vandtilsætningsstof, der reducerer patogener i brugsvand. OMRI-certificeret til økologisk produktion i alle vigtige behandlingstrin. Det giver en væsentlig reduktion i gær, skimmel og bakterier på overflader.
Tørre rengøringsløsninger
Tørre rengøringsløsninger
Føde- og drikkevareforarbejdningsindustrien har længe kæmpet med rengøring og desinfektion i forarbejdningsmiljøer, der er tørre, eller hvor der er lav fugtighed. Traditionelle løsninger kræver hårdt arbejde og er ofte ikke særligt effektive, de bringer fødevaresikkerheden og kvaliteten såvel som produktivitet og medarbejdersikkerhed i fare. Ecolab har udviklet en revolutionerende teknologi for at hjælpe jer med at håndtere disse udfordringer.
service i verdensklasse
Oplev Ecolab-forskellen. Som din betroede samarbejdspartner tilvejebringer vi en unik kombination af service i verdensklasse, virksomhedsomfattende løsninger og uovertruffen industriekspertise - over hele verden, leveret lokalt. Vi hjælper dig til at føle dig tryg og sikker på, at din forretning ikke er i fare.

 

Succeshistorier om forarbejdning af fødevarer

Find ud af, hvordan vi løste udfordringer for vores kunder inden for forarbejdning af føde- og drikkevarer.

Our search returned no results.

Vores løsninger til forarbejdning af fødevarer

Find ud af, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer.

Our search returned no results.

ecolab undervisning
Omfattende træningsløsninger om fødevaresikkerhed, der er udviklet til at hjælpe med at beskytte jeres kunder, jeres renomme og jeres bundlinje. Fra e-learning og klasseundervisning til specialiseret on-site support – jeres virksomhed vil drage fordel af vores ekspertise i verdensklasse.