Forarbejdning af fødevarer

Forarbejdning af fødevarer

Forbedring af fødevarekvalitet og -sikkerhed

Beskyt jeres varemærke og forøg fødevaresikkerhed og -kvalitet med Ecolabs innovative løsninger til fødevareproducenter. Tryk ind på specialiserede løsninger til forarbejdning af fødevarer, som reducerer risici ved forarbejdning af fødevarer, optimerer den operationelle effektivitet og minimerer påvirkningen på miljøet. Lær mere om, hvordan I kan nå i mål med fødevarsikkerheden ved hjælp af innovative rengøringsprogrammer, kontamineringsforebyggelse, monitorering samt understøttende foranstaltninger i krisesituationer.

Operationel
effektivitet

Partnerskaber, der producerer sikre fødevarer

Vores fælles mål er at producere sikker mad af høj kvalitet, som er produceret så effektivt, ansvarligt og rentabelt som muligt. Få viden om, hvordan Ecolab kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed med vores industri-førende løsninger til forarbejdning af fødevarer.

VeggieWash550x310
Behandling af vand med antimikrobielle stoffer - fødevarekontakt

Tsunami™ 100 er et EPA-registreret antimikrobielt vandtilsætningsstof, der reducerer patogener i vandet. Få viden om, hvordan Tsunami virker i skyllesystemet under forarbejdning af frugt og grøntsager.

Forarbejdning af landbrugsprodukter med antimikrobiel behandling
Beskytter dit mærke og forbedrer fødevaresikkerhed og kvaliteten af fødevareproduktet med Ecolab innovations ved forarbejdning af landbrugsprodukter, der inkluderer løsninger af antimikrobiel rengøring og desinfektion. Få et partnerskab med Ecolab med løsninger til behandling af landbrugsprodukter, der reducerer forarbejdning af fødevarer risici, optimerer operationel effektivitet og minimerer påvirkningen af miljøet.

 

DrySanDuo_ImageforWebsite
DRYSAN™ DUO rengøring og desinfektion 
DrySan™ Duo er et amerikansk EPA-registreret klar-til brug-produkt, som renser og desinficerer under tørre forhold.​​​​​​​ Dette 2-i-1 produkt er blevet designet specifikt til at adressere de udfordringer, som fødevare- og drikkevarebranchen længe har kæmpet med, når rengøringen foregår i tørre forarbejdningsmiljøer. Idet DaySan Duo er effektiv mod forskellige mikroorganismer, kan den forenkle din rengøringsproces. Der er ikke påkrævet rindende vand og det kan bruges på overflader i kontakt med fødevarer og ikke-fødevarer.
Service i verdensklasse
Oplev Ecolab-forskellen. Som din betroede samarbejdspartner tilvejebringer vi en unik kombination af service i verdensklasse, virksomhedsomfattende løsninger og uovertruffen industriekspertise - over hele verden, leveret lokalt. Vi hjælper dig til at føle dig tryg og sikker på, at din forretning ikke er i fare.

Udvalgte løsninger til forarbejdning af fødevarer

Clean In Place Solutions
CIP-løsninger (Cleaning-In-Place)

Optimér din CIP-proces for at bidrage til at reducere vand- og energiforbrug ved hjælp af vores udbud af CIP-produkter og tekniske systemer.

Ecolab undervisning
Omfattende træningsløsninger om fødevaresikkerhed, der er udviklet til at hjælpe med at beskytte jeres kunder, jeres renomme og jeres bundlinje. Fra e-learning og klasseundervisning til specialiseret on-site support – jeres virksomhed vil drage fordel af vores ekspertise i verdensklasse.

Succeshistorier om forarbejdning af fødevarer

Find ud af, hvordan vi løste udfordringer for vores kunder inden for forarbejdning af føde- og drikkevarer.

No featured success stories were found.

Vores løsninger til forarbejdning af fødevarer

Find ud af, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer.

No related solution pages were found.