Forarbejdning af fødevarer

Forarbejdning af fødevarer

Forbedring af fødevarekvalitet og -sikkerhed

Beskyt jeres varemærke og forøg fødevaresikkerhed og -kvalitet med Ecolabs innovative løsninger til fødevareproducenter. Tryk ind på specialiserede løsninger til forarbejdning af fødevarer, som reducerer risici ved forarbejdning af fødevarer, optimerer den operationelle effektivitet og minimerer påvirkningen på miljøet. Lær mere om, hvordan I kan nå i mål med fødevarsikkerheden ved hjælp af innovative rengøringsprogrammer, kontamineringsforebyggelse, monitorering samt understøttende foranstaltninger i krisesituationer.

Operationel effektivitet

Partnerskaber, der producerer sikre fødevarer

Vores fælles mål er at producere sikker mad af høj kvalitet, som er produceret så effektivt, ansvarligt og rentabelt som muligt. Få viden om, hvordan Ecolab kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed med vores industri-førende løsninger til forarbejdning af fødevarer.

VeggieWash550x310

Behandling af vand med antimikrobielle stoffer - fødevarekontakt

Tsunami™ 100 er et EPA-registreret antimikrobielt vandtilsætningsstof, der reducerer patogener i vandet. Få viden om, hvordan Tsunami virker i skyllesystemet under forarbejdning af frugt og grøntsager.

Lettuce in a processing plant

Forarbejdning af landbrugsprodukter med antimikrobiel behandling

Beskytter dit mærke og forbedrer fødevaresikkerhed og kvaliteten af fødevareproduktet med Ecolab innovations ved forarbejdning af landbrugsprodukter, der inkluderer løsninger af antimikrobiel rengøring og desinfektion. Få et partnerskab med Ecolab med løsninger til behandling af landbrugsprodukter, der reducerer forarbejdning af fødevarer risici, optimerer operationel effektivitet og minimerer påvirkningen af miljøet.

 

DrySanDuo_ImageforWebsite

DRYSAN™ DUO rengøring og desinfektion 

DrySan™ Duo er et amerikansk EPA-registreret klar-til brug-produkt, som renser og desinficerer under tørre forhold.​​​​​​​ Dette 2-i-1 produkt er blevet designet specifikt til at adressere de udfordringer, som fødevare- og drikkevarebranchen længe har kæmpet med, når rengøringen foregår i tørre forarbejdningsmiljøer. Idet DaySan Duo er effektiv mod forskellige mikroorganismer, kan den forenkle din rengøringsproces. Der er ikke påkrævet rindende vand og det kan bruges på overflader i kontakt med fødevarer og ikke-fødevarer.

Service i verdensklasse

Oplev Ecolab-forskellen. Som din betroede samarbejdspartner tilvejebringer vi en unik kombination af service i verdensklasse, virksomhedsomfattende løsninger og uovertruffen industriekspertise - over hele verden, leveret lokalt. Vi hjælper dig til at føle dig tryg og sikker på, at din forretning ikke er i fare.

Udvalgte løsninger til forarbejdning af fødevarer

Clean In Place Solutions

CIP-løsninger (Cleaning-In-Place)

Optimér din CIP-proces for at bidrage til at reducere vand- og energiforbrug ved hjælp af vores udbud af CIP-produkter og tekniske systemer.

Ecolab undervisning

Omfattende træningsløsninger om fødevaresikkerhed, der er udviklet til at hjælpe med at beskytte jeres kunder, jeres renomme og jeres bundlinje. Fra e-learning og klasseundervisning til specialiseret on-site support – jeres virksomhed vil drage fordel af vores ekspertise i verdensklasse.

Vores løsninger til forarbejdning af fødevarer

Få mere at vide om, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med at løse dine største udfordringer.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen relaterede løsningssider blev fundet.

Succeshistorier om forarbejdning af fødevarer

Læs mere om, hvordan vi løste svære udfordringer for vores kunder inden for fødevare- og drikkevareforarbejdning.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Der blev ikke fundet nogen fremhævede succeshistorier.