Behandling af kød, fjerkræ samt fisk og skaldyr

Kød, fjerkræ samt fisk og skaldyr

Hygiejne- og vandresultater

Beskytter brands og forbedrer fødevaresikkerheden.

Beskyt dit brand, spar vand og forøg fødevaresikkerheden med Ecolabs produkter og programmer. Vores specialløsninger til behandling af rødt kød, kylling, fisk og skaldyr kommer med en omfattende tilgang til at hjælpe med at forbedre bæredygtigheden, medens du beskytter din proteinkvalitet.

Partnerskaber, der producerer sikre fødevarer

Vores fælles mål er at producere sikker mad af høj kvalitet, som er produceret så effektivt, ansvarligt og rentabelt som muligt. Find ud af mere om, hvad et Ecolab partnerskab kan betyde for dig.

Still shots from application of Exelerate TUFSOIL promotional video
Exelerate™ TUFSOIL
Rengørings- og affedtningsmiddel til svære opgaver

Exelerate™ TUFSOIL er en rengøringsgel og affedtningsmiddel, der er klar til brug. Det er specialdesignet til svære pletter, som f.eks. brændt sukker, olier og proteiner.

Clean Out of Place System Tank
COP-løsninger (Cleaning out of Place)
Gør din COP-systemer og procedurer bedre til at reducere vand- og energiforbrug og øge kvalitetskontrol. Ecolab vil samarbejde med jer om at finde de rigtige COP-løsninger (Cleaning out of Place) til behandling af dit kød, fjerkræ samt fisk og skaldyr.
Skadedyrsløsninger til føde- og drikkevarebranchen
Oprethold et skadedyrsfrit miljø med vores omfattende program med integreret skadedyrsbekæmpelse (IPM) baseret på afprøvede videnskabelige protokoller. Vi kan hjælpe med at opnå gode inspektionsresultater og give forretningsindsigt der forbedrer resultaterne gennem alle faciliteter Vores proaktive tilgang til skadedyrsbekæmpelse hjælper med at imødekomme behovet for større konsistens og dokumentation set i lyset af stigende risiko med fødevaresikkerheden.

Udvalgte løsninger til kød, fjerkræ og skaldyr

Ecolab’s Low Temperature Foam Cleaner In Use in Food Processing Plant
Rengøring med skum ved lave temperaturer
Advantis™ Soft Metal FC er et selvskummende klorineret alkalisk rengøringsmiddel, en løsning med lavtemperaturskum , spray og til iblødsætning til behandling af udstyr i rustfrit stål.
Miljøvenlige rengøringsløsninger
Ecolab giver et fuldstændigt program med rengøringsmidler og service ekspertise, der hjælper dig med at opretholde optimal hygiejne og sikkerhed.
Ecolab Expert Providing Laboratory Testing and Technical Support for Customers
Validering og teknisk support
Som din partner kan vi tilbyde dig laboratorietest og finde den korrekte rengøringskemi til anvendelsen.
Sanitary Worker Hands after Using EcoCare Cleaners and Hygiene Products
Hygiejneløsning til medarbejdere
For at hjælpe med at reducere risikoen for krydskontaminering i behandlingsoperationer leverer EcoCare™ en komplet række af håndrengøring, uden behov for skylning, med håndrensemidler og dispenseringssystem.

Alle løsninger til kød, fjerkræ og skaldyr

Find ud af, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer.

No related solution pages were found.

Kunders succeshistorier om kød, fjerkræ og skaldyr

Find ud af, hvordan vi løste udfordringer for vores kunder inden for forarbejdning af føde- og drikkevarer.

No featured success stories were found.

Ecolab Training Program Classroom
Ecolab undervisning

Omfattende træningsløsninger om fødevaresikkerhed, der er udviklet til at hjælpe med at beskytte jeres kunder, jeres renomme og jeres bundlinje. Fra e-learning og klasseundervisning til specialiseret on-site support – jeres virksomhed vil drage fordel af vores ekspertise i verdensklasse.