Meat and Poultry on a cutting board

Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr og restprodukter

Fødevaresikkerhed og hygiejne

Nalco Water gør dig i stand til at forbedre anlæggets effektivitet og pålideligt imødekomme krævende regulatoriske standarder ved at levere et holistisk vandprogram, der er specialiseret til kød-, fisk-, skaldyrs- og fjerkræforarbejdningsindustrien. Ud over kemi kombinerer vores metode banebrydende teknologier, datadrevet indsigt og brancheekspertise for at hjælpe med at optimere dine vandsystemer og give dig forbedret synlighed og kontrol.

Partnerskab for at producere
Sikker mad

Vores fælles mål er at producere sikker mad af høj kvalitet, som er produceret så effektivt, ansvarligt og rentabelt som muligt. Find ud af mere om, hvad et Ecolab partnerskab kan betyde for dig.

Still shots from application of Exelerate TUFSOIL promotional video

Exelerate™ TUFSOIL

Rengørings- og affedtningsmiddel til svære opgaver

Exelerate™ TUFSOIL er en rengøringsgel og affedtningsmiddel, der er klar til brug. Det er specialdesignet til svære pletter, som f.eks. brændt sukker, olier og proteiner.

Clean Out of Place System Tank

Løsninger til rengøring af åbne anlæg (COP - Cleaning out of Place)

Gør din COP-systemer og procedurer bedre til at reducere vand- og energiforbrug og øge kvalitetskontrol. Ecolab vil samarbejde med jer om at finde de rigtige COP-løsninger (Cleaning out of Place) til behandling af dit kød, fjerkræ samt fisk og skaldyr.
Ecolab Pest Expert with a client

Skadedyrsløsninger til føde- og drikkevarebranchen

Oprethold et skadedyrsfrit miljø med vores omfattende program med integreret skadedyrsbekæmpelse (IPM) baseret på afprøvede videnskabelige protokoller. Vi kan hjælpe med at opnå gode inspektionsresultater og give forretningsindsigt der forbedrer resultaterne gennem alle faciliteter Vores proaktive tilgang til skadedyrsbekæmpelse hjælper med at imødekomme behovet for større konsistens og dokumentation set i lyset af stigende risiko med fødevaresikkerheden.


Fremhævede løsninger til forarbejdning af kød, fjerkræ, fisk og skaldyr

Ecolab’s Low Temperature Foam Cleaner In Use in Food Processing Plant

Rengøring med skum ved lave temperaturer

Advantis™ Soft Metal FC er et selvskummende, klorholdigt alkalisk rengøringsmiddel, der beskytter dine udstyrsoverflader af blødt metal.

Miljøvenlige rengøringsløsninger

Ecolabs rengøringsmidler og serviceekspertise hjælper dig med at opretholde optimal hygiejne og sikkerhed på dit anlæg.
Ecolab Expert Providing Laboratory Testing and Technical Support for Customers

Hygiejneløsning til medarbejdere

Som hjælp til at reducere risikoen for krydskontaminering i forarbejdningsdrift, tilbyder EcoCare™ en komplet serie af håndrens, håndsprit og doseringssystemer.
Sanitary Worker Hands after Using EcoCare Cleaners and Hygiene Products

Validering og teknisk support

Vores laboratorietest bestemmer den korrekte rengøringskemi til din anvendelse, og vi udvikler nye validerede dokumenter til at understøtte din drift.

Løsninger til kød- og fjerkræsforarbejdning

Find ud af, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.


Succeshistorier fra kød- og fjerkræskunde

Læs, hvordan vi løste udfordringer for vores kunder inden for forarbejdning af føde- og drikkevarer.

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.