1. Hjem
  2. Om os
  3. Industrier vi betjener
  4. Forarbejdning af føde- og drikkevarer
  5. Kød, fjerkræ, fisk og skaldyr
Meat, Poultry and Seafood Processing

Kød, fjerkræ samt fisk og skaldyr

Hygiejne- og vandresultater

Beskyt proteinprodukternes helhed, og lev op til de krævende forskriftsmæssige standarder med omfattende programmer, som beskytter varemærker og fødevaresikkerhed. Se specialløsninger til forarbejdning inden for kød- og fjerkræsindustrien, herunder en omfattende tilgang, der forbedrer bæredygtighed og samtidig beskytter kvaliteten af kød, fjerkræ samt fisk og skaldyr.

Operationel
effektivitet

FØDEVARESIKKERHED

Partnerskab for at producere
Sikker mad

Vores fælles mål er at producere sikker mad af høj kvalitet, som er produceret så effektivt, ansvarligt og rentabelt som muligt. Find ud af mere om, hvad et Ecolab partnerskab kan betyde for dig.
løsninger til antimikrobiel vævsbehandling
Du skal producere fjerkræs- og kødprodukter inden for de højeste fødevarestandarder - og samtidig forbedre produktiviteten og sænke omkostningerne. Ecolab kan hjælpe med at optimere hele din virksomhed. Med vores antimikrobielle vævsbehandlingskemi, industriekspetise, avancerede udstyr og udførlige rapportering forpligter vi os til at levere innovative løsninger, service i verdensklasse...og ro i sindet.
waste_coverpic
LØSNINGER TIL SPILDEVAND
Spildevandsbehandling kræver lige så stor opmærksomhed og behov for integrerede løsninger, som andre processer i din virksomhed. Når du tænker over det, er der ikke mange andre processer, hvis input er så forskelligartet, men hvor resultaterne af konsekvent høj kvalitet ikke desto mindre er påkrævet. Nalco tilbyder flere værktøjer til effektiv analyse, evaluering og behandling af alle dine spildevandsaktiviteter fra primær rensning til udledning.
service i verdensklasse
Oplev Ecolab-forskellen. Som din betroede samarbejdspartner tilvejebringer vi en unik kombination af service i verdensklasse, virksomhedsomfattende løsninger og uovertruffen industriekspertise - over hele verden, leveret lokalt. Vi hjælper dig til at føle dig tryg og sikker på, at din forretning ikke er i fare.
COP-løsninger (Cleaning out of Place)
udstyr og teknisk service

Som virksomheden der opfandt Cleaning-In-Place (CIP)-teknologien for over 50 år siden, har vores erfarne medarbejdere den viden, teknologi- og brancheekspertise der skal til for at kunne levere systemer, der er udformet til at reducere de samlede driftsomkostninger og forbedre fødevaresikkerhedsprogrammer.

kunders succeshistorier om kød, fjerkræ samt fisk og skaldyr

Find ud af, hvordan vi løste udfordringer for vores kunder inden for forarbejdning af føde- og drikkevarer.

Our search returned no results.

alle løsninger til kød, fjerkræ samt fisk og skaldyr

Find ud af, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig med at løse dine udfordringer.

Our search returned no results.

ecolab undervisning

Omfattende træningsløsninger om fødevaresikkerhed, der er udviklet til at hjælpe med at beskytte jeres kunder, jeres renomme og jeres bundlinje. Fra e-learning og klasseundervisning til specialiseret on-site support – jeres virksomhed vil drage fordel af vores ekspertise i verdensklasse.