Rengørings- og desinfektionsløsninger til malkekvægbrug

Forbedring af mælkekvaliteten

Ecolab samarbejder med dig for at køre en produktiv drift med besætningssundhed, mælkekvalitet og rentabilitet i højsædet. Vi tilbyder sammenhængende løsninger og service, herunder yverdyp, CIP-løsninger, personlig teknisk rådgivning og træning samt en bred vifte af specialiserede produkter.

Vi arbejder sammen med mejerilandmænd, og samarbejdet med Ecolab er ensbetydende med beviste resultater. Vores eksperter kender til vigtigheden af forebyggelsen af mastitis, besætningens helbred, somatiske celletællinger, omkostningseffektivitet og optimering af mejeriets CIP. Vi er her for at hjælpe dig med at forbedre mælkekvaliteten med vores industriførende service, løsninger og ekspertise.

 

Operationel
effektivitet

Forbedring af mælkekvaliteten

Samarbejde om forbedring af mælkekvaliteten

Sammen er vores mål at producere mælk af høj kvalitet, fremstillet så effektivt, ansvarligt og rentabelt som muligt. Find ud af mere om, hvad et Ecolab partnerskab kan betyde for dig.

Dairy Farm Illustration

Forbedring af mælkekvaliteten

Vores team hjælper med at opnå sammenhæng, høje resultater af kvalitet og mælkekvalitet med industriførende service og ekspertise. Et omfattende Ecolab-program er skræddersyet hen mod dine mål med løbende indsigt for et partnerskab, der leverer beviste resultater.

Produktguide til malkekvægbrug

Pålidelige løsninger for samlet forsikring for gårde:

  • Før- og efter pattedypsprodukter
  • Mastitisforebyggende rengøringsmidler
  • Yvervask og ekstra hygiejneløsninger
  • CIP (Clean in Place), rengøring, desinfektion og antimikrobe løsninger
  • Miljømæssig rengøring og desinfektion

Support fra mejerieksperter

Vores dedikerede serviceeksperter fra malkekvægindustrien udfører rutinevask, engagerer sig i robust fejlfinding og bygger stærke forhold med personalet på gården - altsammen for at hjælpe dig med at nå dine mål for gården og mælkekvaliteten, om de så handler om at spare på vandet, sikkerhed, LPC eller andre malkekvægssundhedsmetrikker.

Udvalgte løsninger til malkekvægbrug

Dette er en karrusel. Brug knapperne Næste og Forrige til at navigere, eller springe frem til et dias med dias-knapperne.

Ingen begivenheder fundet