Darrell Brown, portrait, April 2022

Darrell Brown

Darrell Brown er President og Chief Operating Officer for Ecolab Inc.

 

 

 

Darrell Brown er direktør og COO for Ecolab Inc., som er verdensførende inden for vand, hygiejne, services og forebyggende infektionsløsninger, som beskytter mennesker og vigtige ressourcer.
 
Brown var tidligere Ecolabs Executive Vice President og President for Global Industrial, hvor han var ansvarlig for driften og 11.500 partnere, der betjener Ecolabs industrielle kunder globalt. Før dette var han executive vice president og president for Global Energy, hvor han ledede den daglige drift af Nalco Champion, en Ecolab-virksomhed. Brown har også haft rollen som executive vice president og general manager for Nalco Champions Global Downstream- og WellChem-virksomheder. Darell Brown er President og Chief Operating Officer for Ecolab Inc. Brown har hjulpet med at overvåge adskillige succesrige opkøb og integrationer i løbet af sin tid hos Ecolab, især Cleantec i 2010, Nalco i 2011 og Anios i 2016.
 
Brown begyndte sin karriere med at arbejde i industrielle kemiske og tekniske miljøer, og før han kom til Ecolab i 2002, havde han roller som generaldirektør og direktør hos både lokale og multinationale virksomheder. Han er tidligere medlem af American Chamber of Commerce Chapter "Doing Business in Switzerland" og American Chamber of Commerce Chapter til Den Europæiske Union, hvor han var et aktivt bestyrelsesmedlem og bidragyder. Han var også tidligere medlem af Royal Australian Chemical Institute (RACI).
 
Brown har en bachelorgrad i naturvidenskab fra University of Technology i Sydney og en mastergrad i business administration fra Macquarie University i Sydney.